Vilkår for betingelser

Frakt og Levering         Retur og Refusjon         Personvern og Cookies  

 

Innledning

Avtalen består av en kjøpsavtale mellom selgeren, Bebird AS, og kjøperen av varen. Kjøpsavtalen inneholder betingelsene for kjøpet, prisen på varen, og informasjon om betalingsformidlere og levering. Det er også inkludert informasjon om garantier og skader på produktet. Risikoen for varen går over på kjøperen når varen blir levert, og det oppgis en estimert leveringstid for nordiske land.

Avtalen vil i tillegg bli utfylt av relevante lovbestemmelser som regulerer kjøp av varer mellom næringsdrivende og forbrukere.

 

1. Selger

Selger er, Firma: Bebird AS (Org nr. 929.694.309)

Tlf: +47 489 95 255

Firma registrert: Kamper bas 5, 3228 Sandefjord.

Mail: mail@bebird.no og betegnes i det følgende som selger/selgeren. Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

2. Pris

Den oppgitte prisen for varen og tjenester er den totale prisen kjøper skal betale. Denne prisen inkluderer alle avgifter og tilleggskostnader. Ytterligere kostnader som selger før kjøpet ikke har informert om, skal kjøper ikke bære.

3. Betingelser

Betingelsene er bindende for begge parter når kjøperen har sendt sin bestilling til selgeren. Betingelsene er likevel ikke bindende hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling der den andre parten burde ha innsett at det forelå en slik feil.

4. Betalingsformidler

Betaling for produkter kjøpt i nettbutikken kan gjøres trygt gjennom Vipps og Stripe.

Bebird har integrert Vipps hurtigkasse. Dette betyr at du nå kan raskt og enkelt betale for varer hos Bebird ved å bruke Vipps-appen til å godkjenne transaksjonen. Dette gjør betalingsprosessen mer sømløs og praktisk, og gjør det enklere for deg å fullføre kjøpet.

Stripe aksepterer bank- og kredittkort med MasterCard og Visa. Du oppgir navn, kortnummer, utløpsdato og kontroll-sifre (CCV) ved betaling. Din sikkerhet og trygghet er meget viktig for oss, og med samarbeidspartnere som Stripe blir denne sikkerheten ivaretatt.

Vi har ingen tilgang til betalingsinformasjon som kredittkortnummer du oppgir ved betaling. Denne informasjonen sendes kryptert direkte til dem og er aldri innom vår server. Vi får kun tilbake en bekreftelse på at betalingen er gjennomført, slik at systemet vårt kan sette status på bestillingen din til betalt.

5. Levering

Alle bestillinger behandles innen 1 til 3 virkedager (unntatt helger og helligdager) etter å ha mottatt ordrebekreftelsen på e-post.

Du vil motta et nytt varsel når bestillingen din er sendt.

Hvis det er en forsinkelse i forsendelsen av bestillingen din, vil vi kontakte deg via e-post eller telefon.

Forsendelsesbekreftelse og ordresporing

Når bestillingen din er sendt, vil du motta en forsendelsesmelding fra oss. Du kan spore bestillingen din på side: Spor Bestillingen Min

Hvis du ikke har mottatt fraktinformasjonen etter 3 dager (unntatt helger og helligdager) etter å ha mottatt ordrebekreftelsen, vennligst kontakt oss på mail@bebird.no med navn og ordrenummer, så ser vi nærmere på det for deg.

Estimert leveringstid

Alle våre produkter sendes fra Norge.
Leveringstiden kan variere avhengig av omstendigheter.

Den estimerte leveringstid (unntatt helger og helligdager) er som følger:

Nordiske land: 1–5 dager avhengig av land.

Det estimerte leveringstiden er basert på gjennomsnittet av alle produkter/forsendelser, det er ikke 100 % nøyaktig, og kan variere avhengig av sesong.

Hvis du ikke har mottatt produktet innen 2 dager (unntatt helger og helligdager) etter beregnet leveringstid, vennligst kontakt oss.

Hvis du har spørsmål om frakt eller andre temaer, kan du kontakte oss på mail@bebird.no

6. Risikoen for varen

Risikoen for varen går over på kjøper når han, eller hans representant, har fått varene levert.

7. Garanti/Skader

Vi har 2års garanti på alle våre produkter, som vil si at dersom produktet blir selv ødelagt, kan du be om å få tilsendt en ny enhet, eller be om refusjon.

For å kunne åpne en sak, må vi først bekrefte at enheten faktisk har blitt ødelagt. Hvis dette er tilfelle, vennligst kontakt oss via e-post på mail@bebird.no

Dersom du mottok bestillingen skadet, vennligst kontakt oss.

NB! Lagre alt av emballasjemateriale og produktet før du sender inn et krav.

8. Feil, unøyaktigheter og utløsninger

Av og til kan det hende at det finnes skrivefeil, feilaktigheter eller utsagn knyttet til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud og leveringskostnader på vår nettside eller tjeneste. Vi forbeholder oss retten til å rette opp feil, mangler og unøyaktigheter i informasjonen når som helst, og endre eller oppdatere informasjonen uten forhåndsvarsel. Vi kan også kansellere bestillinger hvis informasjonen i tjenesten eller på nettsiden er unøyaktig, selv etter at bestillingen har blitt plassert.

9. Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukertilsynet for mekling. Forbrukertilsynet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  600  eller www.forbrukertilsynet.no.

Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: http://ec.europa.eu/odr.

10. Aldersgrense

Dersom produktene skal brukes av barn, uansett alder, anbefales det alltid å være en voksen person tilstedet for å unngå ulykker. Lurer du på noe? Snakk med kundeservice her.